Wednesday, July 18, 2012

4 anisori

Se cam fac decand scriu mizeria (de ceva timp m-am trezit ca folosesc expresia asta mai mult pentru lucrurile bune) de blog. In ultima perioada activitatea mea a fost mai mult offline, am si uitat cum arata dashboard-ul si vad acum ca in url imi apare theemlog.blogspot.ro

Dar sa revenim, pentru ca blogul l-am lansat cu ocazia zilei mele de nastere. A fost un cadou excelent pe care mi l-am facut. Cred ca m-a disciplinat intr-o oarecare masura si m-a ajutat sa fiu un om mai bun. Am cunoscut cu ajutorul sau persoane interesante care mi-au fost de ajutor intr-un fel sau altul. Tin sa le multumesc celor care ma citesc cu regularitate (am fost surprins sa aflu cine-mi citeste blog-ul). Cel putin un exercitiu excelent, pe care-l recomand tuturor. De asemnea, cum se vede pe coloana din dreapta, am conturi pe mai toate retelele sociale. Asa ca, cine doreste ma poate urmari pe TWITTER, TUMBLR si SOUNDCLOUD, adauga la prieteni pe FACEBOOK, MYSPACE, GPLUS, LINKEDIN si MESSENGER sau asculta optiunile mele muzica de pe contul de YOUTUBE.  Am si o pagina a artistului DJ EM (tot eu) unde te invit sa dai like. Sunt destul de activ pe ele.

Si daca tot suntem la o recapitulare, sa scriem un pic si despre: Sunt Em (gluma lui OmuGnom), care vine de la Emanuel. Nascut in Anul Mantuirii 1986 in ziua de 13 iulie (era o duminica atunci). Scriu pe blog de 4 ani, sunt pe internet din 2000 si am fost printre cei privilegiati de a avea un computer de mic. Cu totate acestea am preferat sa nu ies in evidenta intr-un mod exceptional, nu am facut cine stie ce performanta pe niciunul dintre domenii in care am activat. De vreo noua-zece ani ma invart in industria (underground) muzicala, lucru ce mi-a adus atat deceptii cat si succese si realizari deosebite. Am si un label de distribuite (legal, cu acte, toate cele, printre primele pe segmentul HipHop din Romania) Avangard Miuzic, pe care, recunosc ca l-am neglijat (asta e un fel de angajament public ca o sa aiba loc niste schimbari). Am si un studio de productie si inregistrari MixTimeLab, loc unde-mi place sa zic ca este unul dintre tunelurile ce duc spre Shamballa, ca artistii se simt bine si ca se creeaza o legatura cu astralul (nu compania de cablu) pentru a concepe ARTA muzicala in cel mai pur stil al sau. Am avut parte de niste trairi deosebite si e un sentiment placut cand aduci un mic aport pentru o lume mai buna. La fel cum imi place sa zic, adaptand de la Brancusi care a spus "Vreau sa sculptez forme ce pot aduce bucurie oamenilor", vreau sa iau parte la lucrurile care aduc bucurii oamenilor. Sper ca am reusit intr-o oarecare masura, sunt materiale lucrate la mine pe care lumea le asculta cu placere si sunt convins ca nu ar fi iesit la fel in alta parte. Momentan sunt intr-o mica pauza de la toate acestea, sunt o persoana dificila care are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta in anumite situatii. 

Sunt si DJ si am fost binecuvantat sa am onoarea de a merge in concerte alaturi de niste Artisti. Cu ocazia asta tin sa le multumesc tuturor, nu vreau sa dau nici un nume. Acolo, pe scena, sunt momentele in care realizez ca s-a meritat totul. 

Simteam nevoie de o introspectie publica. Vreau sa cred ca pot mai mult. Am ajuns la o concluzie, derivata din reclama Vodafone. Impreuna ne risipim, trebuie sa reusim individual. Sper sa nu gresesc.