Monday, July 31, 2017

31 e noul 13

De obicei postez ceva de ziua mea (13 iulie) ce coincide si cu ziua blogului. Un cadou pe care mi l-am facut singur acum mai bine de 7 ani si care a fost (si inca este) un partener in viata mea. M-a disciplinat, m-a enervat, mi-a dezvoltat cunostintele de comunicare si mi-a imbogatit vocabularul.

Sunt departe de unde as fi vrut sa fiu cu el dar se vede imbunatatirea de la an la an.

De ce n-am mai scris pe el? Eu nu abandonez proiecte, doar cateodata le pun deoparte sa-mi vad de alte lucruri prioritare din viata. Ce am observat totusi e ca atunci cand scriu articole pe blog, inseamna ca sunt eficient si in celelalte activitati. Si nu meaparat eficient, cum ca nu as fi in alta perioada, dar si creativ.
Rutina trebuie sa o imbratisam si in orice activitate am face, fie ca ne place cat de mult, are o parte semnificativa de rutina din cauza careia multi se lasa pagubasi. Aici as da exemplu muzica, si anume productia. Nu stiu pe nimeni entuziasmat cand vine vorba de programare si routare si aranjarea pe foldere/culori, automatizari etc. Dar trebuie facuta.

Interesant cum acum un an am facut challenge-ul de un articol pe zi si cu toate ca am avut o mica intarziere, am dus proiectul l-a capat si am golit si tot ce era in draft de prea mult timp.

Am de gand sa mai fac anul asta un asemenea challenge, probabil in septembrie.

Chiar daca nu voi mai scrie asa mult pe asta, sunt voi fi activ pe altele si de asemenea iata inca o ocazie excelenta de a insira proiectele mele in care sunt implicat momentan:

Medium Blog - scriu cam aceleasi nebunii ca aici numai ca in engleza.

Moviesformysoul - blogul meu de suflet, in engleza. Scriu despre filme si despre emotiile pe care le am cand vad un film. Intr-un mod destul de personal bazat pe propriile experiente. Adaptez si multe articole de aici, dar le dezvolt mai mult.

Home-recording.ro - pe asta l-am meglijat cel mai mult dar in prezent lucrez la noua versiune a ebookului "introducere in home recording". Sunt mandru de proiectul asta si dupa cate stiu inca nu a mai scris nimeni o carte asemanatoare in limba romana

Ok, mai sunt catvea proiecte in desfasurare, dar toate la timpul lor.Puten tine legatura pe twitter (aici sunt cel mai activ), facebook, linkedin si instagram.