Monday, July 4, 2011

Myspace

Saptamana trecuta, Myspace a fost cumparat pentru o suma "modica" (30 si ceva de milioane) de catre o alta companie si de catre Justin Timberlake.

Acum, myspace-ul mi-e foarte drag mie. Si articolul asta, cat si toate celalalte se duc la sectiunea blog a contului meu. Cu Avangard sunt pe myspace printre primii din Romania. 

Are multe minusuri. Multe rau de tot. Se misca/incarca greu, meniu complicat si de multe ori habar nu am pe ce trebuie sa dau click. Ba chiar au schimbat meniul de cateva ori numai anul asta. Si, mai incerc sa ascult muzica. Ba se blocheaza, ba iese playerul in tab nou. Sper ca noua conducere sa mearga in directia buna.

Myspace sta foare bine in rezultatele cautarilor pe motoarele de specialitate. Dupa site-ul oficial, prima afisare va fi contul de myspace. Deasupra facebook-ului, a twitterului si probabil, in cazul muzicienilor, si deasupra mai noului google+. De asemenea, muzicienii au nevoie de un site de referinta cum este acesta. Strict pentru muzica. Au pierdut teren, dar fb nu a facut mai nimic in privinta asta. Si nu, reverbnation si altele de gen sunt strict muzician catre muzician.

Ramane de vazut ce se va intampla. Am incredere.