Despre

Short Version: Salut! Sunt Em. Sunt DJ de meserie; am o casa de productie si un studio de inregistrari. Am lucrat in media si am dezvoltat mai multe proiecte in online. Sunt pasionat de orice si ma dedic constant imbunatarii spiritului. Mai multe pe www.djem.ro

Martie 2013

Long Version: Pe numele intreg Petrescu S. Emanuel Alexandru. DJ Em. Mai demult foloseam nick-name-ul “tehnicianu”. Era dintr-o carte SF de Isaac Asimov – Sfarsitul eternitatii. Nascut si crescut in Bucuresti (din anul Mantuirii 1986). Ma trag din zonele Prahova si Valcea. Arpopiat si mandru de mostenirea mea. Cu bune si rele 
Am petrecut totusi destul de mult timp si prin minunata noastra tara – Timisoara, Piatra-Neamt, Rm.Valcea, Valenii de Munte, Constanta. Am ajuns si prin occident de cateva ori. Am cunoscut oameni din diverse locuri. Am multe cunostinte, multi prieteni, multi tovarasi. No brothers or sisters.

Sunt pasioant de creatie. Am inceput cu muzica prin 2002. DJ din 2004. Din 2006 coordonez label-ul Avangard Miuzic. In 2008 mi-am facut studioul de inregistrari MixTimeLab. Am fost in multe concerte. Am putine inregistrari in schimb. Am urcat pe scena alaturi de foarta multa lume, aristi hip hop, mai mult sau mai putin cunoscuti : Nimeni Altu’, Subsemnatu, Il-Egal si numerosi altii. Din 2010 am trecut pe ideea de home-recording si am creeat si un blog in acest sens, www.home-recording.ro  singurul de acest gen la acel moment, blog in jurul caruia doresc in continuare sa dezvolt o comunitate considerabila. Am scris si un e-book "Introducere in home-recording" pe care o poti downloada gratuit de pe site si in care cred ca am sintetizat toate aspectele de inceput celor neinitiati in tainele inregistrarilor audio. 
De asemenea in 2012 am lansat alt proiect drag, www.lupulcrestin.ro ,blog destinat dezvoltarii personale si gandirii de business in spiritul crestin-ortodox. Este in parteneriat cu un amic drag, Dorel Lacatus, manager Elire, broker de asigurari. Urmeaza o serie de materiale interesante. 
Din 2012 am lucrat la Kantar Media Audiances, firma (singura) care ofera audintele televiziunilor din Romania. Din 2015 am schimbat registrul si ma ocup de mai multe. Am si calatori mai mult in ultima perioada si nu am de gand sa ma opresc. Lumea e mare si frumoasa si merita vazuta. 
Alma Mater: Lumina (Liceul ICHB si Facultatea Europei de Sud-Est Lumina). Masterand la Poli.
more to come...

DJ Em @ MixTimeLab februarie 2011. Foto by Alex. Velcea